Годі брехати: Кабмін висунув звинувачення окупантам Криму через водопостачання

Проблему з водою росіяни створюють штучно.

Позиція Міністерства полягає в тому, що по Північно-Кримському каналу вода на півострів потрапить тільки після повної його деокупації. В окупованому Криму достатньо питної води для потреб громадян. Проблему з водою окупанти створюють штучно. Про це на брифінгу в Херсоні заявив заступник міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ігор Яременко, передають Патріоти України.

"Це штучна проблема, створена окупантом на півострові. Ми спілкуємося як з громадянами, так і з неурядовими організаціями, ми спілкуємося також з фахівцями і вченими, які досліджують проблематику води. І я схильний їм довіряти. За їхніми словами, тих обсягів води, які сьогодні доступні у Криму, достатньо для забезпечення потреб у воді для громадян, які знаходяться на окупованій території", - сказав заступник міністра.

За словами Яременка, позиція Міністерства полягає в тому, що по Північно-Кримському каналу вода на півострів потрапить тільки після повної його деокупації.

Джерело: Главред

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...