"Годі піаритися на війні, займайся котлетками": Український військовий записав звернення до нардепа Тищенка (відео)

Український військовослужбовець від імені побратимів записав звернення до народного депутата від "Слуги народу" Миколи Тищенка. Нардепа закликали припинити піаритися на війні та відмовитися від мандату, оскільки парламентар з нього вийшов, на думку військових, не дуже добрий. Про це йдеться у зверненні, яке з'явилося в Instagram одного із захисників України, якого звуть Євген, передають Патріоти України.

Він переконаний: рестораторська діяльність вдавалася Тищенку набагато краще, ніж законотворчість.

Так, військовослужбовець із псевдо "Таєць" вимагав у Тищенка видалити розміщений нардепом запис, зроблений воїнами, які звільняли Гоптівку на Харківщині. Незважаючи на те, що на відео захисники чітко кажуть, що є бійцями 131-го батальйону тероборони з Києва, Тищенко навіщось приписав їхні заслуги зовсім іншому підрозділу - батальйону "Штурм".

"Так ось, Коль, це не батальйон "Штурм". Це був загін "Гюрза" зі 130 батальйону, київського до речі. Може, ти видалиш це відео?" – поцікавився автор звернення, який звільняв Гоптівку у складі загону, заслуги якого Тищенко легко і невимушено приписав іншому підрозділу.

У коментарях припустили, що Тищенко, який постійно намагається піаритися на темі війни, навіть не спромігся подивитися опубліковане відео, оскільки не помітив того, що бійці на ньому називають свій підрозділ.

Ба більше, як стверджують користувачі у коментарях до звернення, після заклику "Тайця" Тищенко не вибачився і не вилучив відео - а просто закрив коментарі. "Коля замість видалення відео обмежив коментарі, щоб там не навалювали", – пише один із коментаторів.

"Таєць" також закликав Тищенка припинити піаритися на війні. "Бл*дь, може годі вже піаритися на війні, а? Ти ж хороший ресторатор. Займайся своїми справами в ресторані, котлетки там, усі справи. Навіщо тобі ця Верховна Рада? Не твоє це, не твоє", – резюмував воїн.

У підписі до свого звернення "Таєць", який звільняв разом із побратимами Харківщину, написав: "залишилися політики, які піаряться на війні та чужих заслугах, набиваючи собі бали для наступних виборів до ВР".

"Корейський сценарій" для України - це що?": Тактика західних партнерів України – не давати росіянам по пиці, а легенько стукати по ній долонею, - Олещук

понеділок, 20 травень 2024, 16:56

"Останнім часом в американських ЗМІ почали з'являтися дивні публікації з тим, що вони називають обговоренням "Корейського сценарію" для України. Що характерно, автори цих публікацій, судячи з усього, або самі взагалі не розуміють, що таке цей "Корейськ...

Початок стратегічного розвороту Тегерану? Кремлівську верхівку не запросили на похорон президента Раїсі, котрий виступав поборником проросійської політики Ірану

понеділок, 20 травень 2024, 16:30

Дві провідні сили, що лишаються при владі в країні, не є палкими послідовниками проросійського курсу як покійний Раїсі: ні Аятола, як лідер Ісламської держави, ні корпус Вартових ісламської револіції. Трагічний кінець президента Ірану та його кількох н...