Годували цукерками окупантів замість того, щоб показувати їм "квартал": "Слуги" Зеленського закликають вождя запровадити санкції проти "Рошену"

Павло Павлиш. Фото: Херсон онлайн.

Херсонські нардепи Павло Павлиш і Вікторія Вагнер підтримали запит народного депутата Владлена Неклюдова до Президента України про введення санкцій проти підприємств кондитерської корпорації "Рошен" за фінансування бюджету держави-агресора - Російської Федерації. Голосування проходило вчора, повідомляють Патріоти України із посиланням на "Херсон онлайн".

Пропозиція не була прийнята, тому що її підтримали тільки 153 нардепа, при необхідних для ухвалення рішення 226-ти. «Розумію, що звернення можуть називати політичним, але крім кримінальної відповідальності існує ще й політична відповідальність. І Петру Порошенку потрібно про це постійно пам'ятати. Як і всім політикам в Україні не слід забувати, що політичну відповідальність за свою діяльність доведеться нести всім», - прокоментував голосування нардеп Павло Павлиш.
Користувачі соцмереж зазначили, що своєму пасажі щодо "не слід забувати" Павлиш очевидно мав на увазі і нинішнього президента, а також уряд і нардепів з числа "монобільшості".

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...