"Годинник уже почав зворотний відлік": Подоляк нагадав Росії про історичний провал, за який доведеться дорого заплатити

Радник глави Офісу президента України нагадав про розвал Російської імперії після вступу в Першу світову війну. Він зазначив, що історія безжальна до азартних ігор тиранів і зворотний відлік для Росії через війну в Україні вже розпочався. передають Патріоти України.

Відповідне повідомлення він опублікував на своїй сторінці у Twitter увечері понеділка, 25 квітня. Подоляк зазначив, що 1914 року, коли Російська імперія вступила в Першу світову війну, народ аплодував "у патріотичному угарі, передбачаючи майбутні перемоги".

За його словами, тоді ніхто не міг і уявити, чим це все закінчиться і яка доля чекає на царя. "Ніхто не міг припустити, як повернеться історія через три роки: чим вона закінчиться для імперії і яка доля спіткатиме імператора", – сказав Подоляк.

Він додав, що зараз московські лідери, сидячи "в золотих кабінетах", легко ухвалюють рішення про обстріл українських міст, думаючи, що падіння економіки їх не зачепить і наслідків для Росії не буде.

"Російська влада вирішує обстрілювати українські міста, сидячи в золотих кабінетах Москви. Їм може здаватися, що війна далека, вони вічні і падіння економіки їх не зачепить. Але історія безжальна до азартних ігор тиранів. Годинник вже почав зворотний відлік", – підсумував радник глави Офісу президента України.

Поки всі обговорюють наступ на Харків: Експерт назвав іншу ділянку, де РФ може планувати прорив

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:22

Поширюючи чутки про наступ на Харків, Росія, можливо, намагається приховати свої справжні мотиви. Почалася серйозна підготовка ЗС РФ до прориву в Старомайорському районі - Урожайне, що на Південному фронті, передають Патріоти України. Російський військ...

Торують залізницю до Донецька: Окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 4:15

Перший поїзд вийшов з порту в окупнованому Маріуполі і попрямував до станції Волноваха в четвер, 2 травня. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі. . Посадовець також звернув увагу на "першу платформа ...