Гогілашвілі живе разом із головним розвідником Будановим, - журналістське розслідування (відео)

Одіозний екс-заступник міністр внутрішніх справ Олександром Гогілашвілі живе в одному будинку з керівником Головного управління розвідки Міноборони Кирилом Будановим. Йдеться про заміський приватний будинок у склі Хотин під Києвом. Журналісти стверджують, що Гогілашвілі з дружиною Марією Левченко ділять помешкання з головним розвідником України. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на журналістське розслідування "Слідство.Інфо".

Протягом кількох місяців журналісти неодноразово фіксували, як із території маєтку у селі Хотів під Києвом, де мешкає ексзаступник міністра Гогілашвілі та його дружина Марія Левченко, виїжджав чорний автомобіль марки Volvo на номерах прикриття.

Зрештою, журналісти зафіксували той самий кортеж і з тими ж номерами прикриття на в’їзді до Головного управління розвідки Міноборони на Рибальському острові.

Завдяки аналізу соцмереж та інформації з інших джерел розслідувачі встановили особу пасажира чорного Volvo. Ним виявився керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Про те, що родина Гогілашвілі підтримує тісні спілкування із Будановим свідчать і соціальні зв'язки дружини Олександра Гогілашвілі.

Зокрема, Марія Левченко та її сестра дружать у соцмережах із дружиною Буданова Маріанною. А сам Олександр Гогілашвілі у серпні цього року опублікував на своїй Instagram-сторінці спільне фото з Будановим. Ймовірно, чоловіки разом ходили у туристичний похід.

Зважаючи на інформацію про російське громадянство Гогілашвілі та його кримінальне минуле, журналісти побоюються, що його зв’язки з керівником ГУР можуть становити загрозу для національної безпеки України.

Як Гогілашвілі потрапив у скандал

11 грудня заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі влаштував скандал на одному з блокпостів у Донецькій області. Гогілашвілі накинувся з обвинуваченнями на правоохоронців, які зупинили автівку посадовця, щоб перевірити документи. Очільник МВС Денис Монастирський наголосив, що відсторонить свого заступника від посади та вже ініціював внутрішнє розслідування.

У неділю, 12 грудня, з'ясувалося, що Гогілашвілі поскандалив із київськими патрульними, які зупинили його авто для перевірки документів. Це сталося 24 листопада 2021 року в Києві.

Як стало відомо, кадри записала нагрудна відеокамера, яка була прикріплена до форми патрульного.

На кадрах видно, що незапланована зупинка авто розлютила заступника міністра внутрішніх справ. Він почав ображати правоохоронців та запитувати, чому вони не впізнали начальство.

При цьому Олександр Гогілашвілі нецензурно лаявся.

"Ти що, тупий? Ти що, о**вший, чи що?!? Що з тобою, тебе що, припудрило?" – почав кричати на патрульного високопосадовець.

Зазначимо, що на відео самі патрульні поводяться спокійно й виконують усі дії згідно з протоколом. На грубу поведінку заступника міністра вони намагаються не реагувати.

13 грудня Кабмін звільнив заступника голови МВС України Олександра Гогілашвілі. Зауважимо, що у неділю, 12 грудня, з вимогою звільнити Гогілашвілі із займаної посади виступив сам президент України Володимир Зеленський. Причиною стало відео, на якому заступник міністра внутрішніх справ скандалив із силовиками на донецькому блокпосту.

Почалася істерика: Росія погрожує ексглаві МЗС Литви за пост про Керченський міст

неділя, 28 квітень 2024, 12:25

Перший заступник постійного представника Росії в ООН Дмитро Полянський у неділю, 28 квітня, відреагував на пост колишнього міністра закордонних справ Литви, нині посла країни в Швеції Лінаса Лінкявічюса щодо Керченського (Кримського) мосту, заявивши, щ...

"Путін реагує тільки на тиск": Сікорський оцінив можливість нападу Росії на Польщу

неділя, 28 квітень 2024, 11:56

У Польщі "анітрохи не здивуються," якщо РФ наважиться напасти на країну. Таку думку висловив очільник МЗС Польщі Радослав Сікорський в інтерв'ю BILD, передають Патріоти України. "Росія багато разів нападала на Польщу за 500 років нашої історії. Тому ми...