"Голки" Путіну в печінку: До "Кримської платформи" приєднаються ще кілька країн-учасниць

Декілька країн Африки та Азії перебувають на фінальній стадії ухвалення рішення про приєднання до "Кримської платформи". Про це повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба під час виступу на панелі форуму "Re:Open Zakarpattia 2021. Форум розвитку", зазначають Патріоти України.

"Є декілька держав, які перебувають на фінальній стадії ухвалення рішення про приєднання до "Кримської платформи". Ми активно працюємо з країнами Африканського континенту, з країнами Азії для того, щоб розширити цю географію", - сказав Кулеба.

чільник МЗС додав, що у "Кримській платформі" відбувається налагодження всіх внутрішніх механізмів та реалізація ключових положень "Кримської декларації".


"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...