"Голосом народу" чомусь не визнали: На Банковій мітингарі з криками "ганьба", "пішов нахр*н", "ти нарцис" прогнали "слугу народу" нардепа Тищенка (відео)

Було багато й ненормативної лексики

У понеділок, 30 вересня, біля Офісу президента близько двох сотень підприємців проводять мітинг з вимогою ветувати закони №1053-1 і №1073.

До мітингувальників вийшов депутат від партії Слуга народу Микола Тищенко, відомий скандалами з журналістками у Раді, необізнаністю щодо трауру Дня пам'яті захисників України, а також розкішною помічницею. Однак після короткого виступу протестувальники його прогнали.

Тищенко звернувся до підприємців, заявивши, що він «такий же, як і вони, вийшов з народу», і йому відомі всі проблеми бізнесу. Його перервав представник мітингуючих, заявивши, що накласти вето на законопроекти може тільки президент.

«Верховна Рада вже зробила своє ганебне діло, і мені прикро, що «слуга народу», за винятком одного тільки народного депутата – і прикро, що це не ви були, пане Миколо…», – сказав він.

При цьому учасники мітингу почали скандувати «Вето!». Нардеп намагався продовжити, але йому відключили мікрофон, після чого “слуга народу” покинув мітинг під крики «Ганьба!».

Нагадаємо, на цьому тижні президент Володимир Зеленський може підписати законопроекти 1053-1 і 1073, які були прийняті Верховною Радою в першому читанні. У проектах прописані нові правила роботи з касовими апаратами, згідно з якими, весь бізнес зобов’яжуть купити касові апарати і платити податки за чеками, згідно з прибутку. Такі закони підприємці вважають вбивчими для їх справи.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...