Голова ГУР Міноборони не вірить, що Росія найближчим часом нанесе ядерний удар по Україні

Керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що наразі немає підстав вважати, що Росія завдасть ядерного удару по Україні. Про це Буданов сказав в інтерв'ю в ефірі національного марафону новин 30 вересня, передають Патріоти України.

"Станом на зараз нема жодних підстав вважати, що ядерний удар в найближчій якійсь перспективі може бути нанесений по території України", - сказав очільник ГУР.

Він також додав, що не варто також боятися мобілізації в Росії, бо насправді "це подарунок" для України, бо "це тільки пришвидшить процес, який вже неможливо спинити, це його (президента Росії Володимира Путіна – ред.) агонія".

"Пілот відчув себе безстрашним": Речник Повітряних сил ЗСУ прокоментував знищення Су-25 окупантів

неділя, 5 травень 2024, 15:20

Що більше в сил оборони України буде різних засобів протиповітряної оборони, то більших втрат зазнватиме авіація окупантів. Про це, коментуючи знищення після тривалої паузи російського літака Су-25, розповів 5 травня речник ПС ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі те...

У Великдень окупанти вдарили по центральній частині Харкова

неділя, 5 травень 2024, 14:54

У неділю, 5 травня, армія РФ обстріляла Шевченківський район Харкова. Наразі відомо про щонайменше двох поранених. Про обстріл міста у своєму Telegram повідомив мер міста Ігор Терехов, передають Патріоти України. За його словами, армія РФ вдарила по жи...