Голова "Слуги народу" як "лобістка будівельної мафії" прибігла до шпиталю з'ясовувати стосунки з бійцем ЗСУ, що втратив обидві ноги на Донбасі

Олег Симороз. Фото: скріншот з відео.Народна депутатка та голова партії "Слуга Народу" Олена Шуляк влаштувала дискусію з учасником бойових дій Олегом Симорозом. Суперечка стосувалася законопроєкту про "реформування сфери містобудування" й відбулася у Київському військовому госпіталі. Подробиці військовий наводить у себе на фейсбуці, передають Патріоти України.

За його словами, Шуляк про свій візит завчасно не попереджала. "Минуло три дні, але мені досі складно повірити, що голова правлячої партії "слуг" увірвалася до мене у військовий госпіталь, щоб з’ясовувати стосунки з військовослужбовцем, який залишив свої дві ноги на Донбасі й перебуває у важкому стані. Але це сталося! Одразу спростую можливе "алібі" пані Олени Шуляк, що начебто - це не було з'ясовування стосунків, а вона просто раптом вирішила мене провідати.

Олену Шуляк опоненти "охрестили" лобісткою будівельної мафії, куди здавна входять багато ОПЗЖстів, в тому числі і Нестор Шуфрич

Мою маму найбільше здивувало навіть не те, що голова правлячої партії не поцікавилася тим, чи може потрібна якась допомога (ми б у таких людей допомогу й так би не брали), а що вона навіть не запитала про моє самопочуття й чи взагалі я маю змогу з нею розмовляти в той момент, коли вона прийшла. Прийшла без жодного дозволу чи навіть попередження мене чи моїх близьких", - розповів Симороз.

Як наголошує воїн, нардепка хотіла поговорити про допис, у якому військовий критикує законопроєкт авторства Шуляк про "реформування сфери містобудування". "На злодії шапка горить", так виглядає цей випадок, коли лобістка будівельної мафії прибігає у військовий госпіталь з’ясовувати стосунки, після того, як мій допис про її антинародний законопроект і домовленості з ОПЗЖ широко розійшовся в соціальних мережах", - зазначив військовий.

При цьому, на думку Олега Симороза, Шуляк намагалася звинуватити його у тому, що пост про її законопроєкт написаний на замовлення. "Вона почала просто банально брехати мені в очі й намагатися зробити з мене дурня. Більше того, вона навіть набралася нахабності натякнути, що я у когось взяв гроші за свій резонансний допис про неї! Голова правлячої партії "слуг" напевно думає, що поки в країні йде війна й увага суспільства зосереджена саме на війні, то за зачиненими дверима парламенту, можна спокійно, безкарно й кулуарно, разом із зрадниками з ОПЗЖ протягувати антинародні закони для своєї особистої вигоди", - підсумував боєць ЗСУ Симороз.

Своєю чергою Шуляк наразі це випадок не коментує.

Телевізійні уроки дипломатії

вівторок, 14 травень 2024, 0:33

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипломатич...

Буде вам Харків "за три дні!": Бійці Третьої штурмової бригади показали розгром колону ворожої бронетехніки, яка йшла на прорив українських позицій (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:28

Сили підрозділів Третьої штурмової бригади та суміжних 66-ї ОМБр, 77-ї бригади ДШВ знищили танки-черепахи та БМП-2 противника. Йдеться про колону, яка намагалася здійснити прорив на Харківщині. Про це повідомляє пресцентр 3 ОШБР. . Як зазначається, ок...