Головне "досягнення" Путіна: Німеччина зупинила сертифікацію "Північного потоку-2", - ЗМІ

Федеральний уряд Німеччини зупинив процес сертифікації російського газопроводу "Північний потік-2" після визнання Росією терористичних організацій "ДНР" та "ЛНР". Про це пише Bild з посиланням на джерела в уряді, передають Патріоти України.

"На тлі ескалації російсько-українського конфлікту уряд Німеччини зупиняє процес сертифікації російського газопроводу "Північний потік-2", - пише видання.

Новину про припинення процесу сертифікації газопроводу Путіна також підтвердив канцлер Олаф Шольц. Він пояснив, що звернувся до Федерального міністерства економіки з проханням вжити необхідних адміністративних заходів, щоб сертифікація газопроводу зупинилася.

"А без цієї сертифікації "Північний потік-2" запустити не зможуть", - зазначив Шольц.

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...