​Головне погодити з "корабельними соснами": Корнієнко спрогнозував, коли завершиться конфлікт Зеленського з Ахметовим і "слуги" повернуться на телеканали найбагатшого українця

Конфронтація нинішньої влади та олігархів завершиться, коли бізнесмени будуть жити за правилами. Таку глибоку думку в інтерв’ю «Главкому» висловив «кристальний політик», знаток корабельних та портових і навіть нардепівських «сосен», ексголова партії «Слуга народу», а нині перший віцеспікер Верховної Ради України Олександр Корнієнко, зазначають Патріоти України.

«Закон про медіа» знову став актуальним, так само є законопроєкт про Антимонопольний комітет, який підтримали наші міжнародні партнери. На другому читанні є законопроєкт про корпоративне управління, Антикорупційна стратегія – багато чого з плану по боротьбі з олігархами, який уряд нещодавно затвердив», – сказав Корнієнко.

Водночас політик зауважив, що представники влади не повернуться на шоу Шустера «доки там відбуваються маніпуляції, а наразі вони присутні постійно».

Нагадаємо, 26 листопада під час пресмарафону президент України Володимир Зеленський заявив, що Рінат Ахметов начебто разом зі своїм оточенням може готувати державний переворот в Україні.

Згодом Ахметов заявив, що інформація президента про нібито втягування його в держпереворот, не є правдивою.

Народний депутат 8 скликання Вадим Денисенко висловив думку, що це війна за політичні рейтинги, де переможцем буде тільки один.

Вступивши у конфронтацію з чинним президентом України Володимиром Зеленським, Рінат Ахметов, фактично, став на захист свободи слова та конституційного порядку. Такими міркуваннями в інтерв’ю «Главкому» поділився український юрист та політик, ексголова Дніпропетровської облради та соратник Ігоря Коломойського Святослав Олійник.

Раніше перший віцеспікер Олександр Корнієнко заявив, що при нинішньому спікері парламенту Руслану Стефанчуку прийняття законопроєктів відбувається значно швидше, ніж під час головування у Раді Дмитра Разумкова. Та й загалом робота парламенту стала організованою.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...