Головне, що сам тягне час: Шольц розкритикував партнерів за "змагання" у постачанні зброї Україні

Канцлер Німеччини Олаф Шольц розкритикував деякі країни, які ведуть, за його словами, "публічні змагання" у постачанні зброї Україні, передають Патріоти України.

Шольц під час виступу у Бундестазі заявив, що певна конкуренція між партнерами у постачанні Україні озброєння завдає шкоди єдності між союзниками.

"Ми зберігаємо та зміцнюємо цю згуртованість, спочатку конфіденційно готуючи рішення - і лише потім повідомляючи про них", - сказав канцлер.

Він наголосив, що у питанні постачання зброї Україні, зокрема танків, він перебуває у тісній координації з президентом США Джо Байденом.

"Що шкодить нашій єдності, то це публічне змагання, щоб перевершити один одного за напрямами: бойові танки, підводні човни, літаки - хто дасть більше?" - заявив Шольц.

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...