"Головне, щоб росіяни програли з військової точки зору та в інших сферах", - президент Польщі

Президент Польщі Анджей Дуда заявив, що РФ має програти у війні з Україною. Для цього Захід продовжуватиме надавати українцям різноманітну допомогу. Про це він сказав на другому саміті перших леді та джентльменів, передають Патріоти України.

«Куди б я не поїхав, я завжди підтримую Україну, підтримую кандидатство України в ЄС, ми також надаємо Україні підтримку по лінії НАТО», — заявив Дуда під час включення.

За його словами, він разом з багатьма іншими президентами і прем'єр-міністрами організовує військову допомогу Україні, зокрема, передачу сучасного озброєння, артилерійських снарядів, бронежилетів.

«Аби всі могли побачити, наскільки ми пишаємося мужністю українських солдатів, навіть якщо росіяни переважають їх числом, ми все одно продовжуватимемо надавати українцям допомогу. Це найголовніше наше завдання», — підкреслив президент Польщі.

Дуда також висловив сподівання, що Україна незабаром виграє війну та відновиться. «Я дуже сподіваюся, що Україна скоро звільниться, відновиться і перетвориться на найчарівнішу і сучасну країну. Головне, щоб росіяни програли з військової точки зору та інших сферах, а Україна стала частиною вільного світу», — зазначив він.

Агітував колег співпрацювати з окупантами: На Харківщині викрили співробітника "Укрзалізниці" (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 14:04

На Харківщині викрили та повідомили про підозру 52-річному співробітнику Укрзалізниці, який був прихильником російської агресії та агітував своїх колег співпрацювати з окупантами. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти Укр...

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...