Головною може залишитися Скабєєва: Наказ "прибрати" Соловйова віддав особисто Путін, - Роман Цимбалюк

Російські пропагандони верещать. Ще трохи і вони верещатимуть, що "на нас напало НАТО", зазначає журналіст Роман Цимбалюк у своєму блозі. Патріоти України пропонують вам ознайомитися із його міркуваннями.

Кремлівська балакуча голова потрапила в немилість

Виродки, пішли геть із України і живіть, як хочете. І тоді не буде ось цих сюжетів на тему "Боже мій! У Брянську щось вибухнуло! У Бєлгороді щось вибухнуло! У Калузі хтось не там палив!". Ви перейшли червону лінію. І ми за неї, за цю червону лінію, вас заженемо назад.

На російському терористичному каналі незабаром головною буде Ольга Скабеєва. Ну, так – Соловйова за наказом Путіна приберуть. Адже організувати "замах" на Володимира Рудольфовича Посліда (Володимира Соловйова) вказав особисто Путін. А знаєте, за що?

Тому що Володимир Послід (Соловйов) подумав, що він президент Росії. Він так багато натриндів з приводу крейсера "Москва", з приводу тих чи інших дій, що Путін дав команду пояснити цьому Геббельсу, який вважає себе Левітаном, що так поводитися не варто.

Пропаганда загнала росіян на край могили

І якщо так триватиме, то укокошать Рудольфовича, а його дві дачі на озері Комо дістануться Україні як компенсація за завдану війною шкоду і збитки. Звісно, дачами ніхто не обмежиться.

Ось ці сюжети на тему "ось, американці, англійці та усілякі народці щось задумали проти Росії" подаються в такому ключі, що ось, мовляв, усі мають згуртуватися довкола Путіна.

Росіяни, кидайте свого старого діда, доки він не потягнув вас усіх у могилу! Вже мінус 20 тисяч молодих чоловіків російського походження з російськими паспортами, які тут були знищені. Не вгамуєтесь – ця цифра буде помножена на 10.

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...