Гончарук розповів, за яких обставин піде у відставку

Глава уряду заявив, що навряд чи це може статися через конфлікти із Зеленським або Богданом.

Олексій Гончарук. Фото: Новинарня.

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук розповів, за яких обставин готовий піти у відставку. Його особисті червоні лінії – це корупція і гра на боці ворога, передають Патріоти України.

"Є дві речі, які для мене не є прийнятними. По-перше, корупція. Мене не можна до неї примусити. По-друге, зрада національних інтересів і гра на боці ворога проти України", – розповів глава уряду в інтерв'ю.

При цьому Гончарук заявив, що не уявляє ситуації, за якої один з цих факторів міг би стати між ним і Президентом Володимиром Зеленським або главою Офісу Президента Андрієм Богданом. "Я б не говорив про те, за яких умов я б пішов у відставку. Це хіба, щоб зловити хайп. Можете написати в заголовку: "Гончарук пообіцяв піти у відставку, якщо Богдан змусить його взяти хабар", – сказав прем'єр.

За його словами, вертикалі влади намагаються вибудувати довіру, але зробити це складно, оскільки з усіх боків провокують. "Не можу зараз уявити ситуацію, за якої я пішов би у відставку через дії Зеленського або Богдана", – наголосив глава Уряду. У вересні Зеленський заявив, що "попрощатися з новим урядом" доведеться у разі, якщо йому не вдасться вирішити проблему високих тарифів на комунальні послуги.

Джерело: РБК-Україна

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...