Гончарук зробив важливу заяву щодо "перезавантаження" Кабміну

В уряді плануються нові призначення і кандидатуру нового глави Мінрозвитку громад і територій уже представлено на розгляд і затвердження Верховною Радою.

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що нічого не знає про можливе призначення в уряд екс-глави СБУ часів президента-втікача Віктора Януковича Валерія Хорошковського. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на телеканал "Украіна24".

"Я не чув таких чуток", - вказав він. Гончарук також заявив, що в уряді плануються нові призначення і кандидатуру нового глави Мінрозвитку громад і територій уже представлено на розгляд і затвердження Верховною Радою.

"Так (нові призначення і кадрові зміни) будуть. Одне я вже підписав і передав до парламенту - це міністр розвитку громад. Людина на цій позиції буде замінена. Інші призначення теж будуть. Ми плануємо ввести посаду віце-прем'єра з розвитку громад. Тому що децентралізація в цьому році - пріоритет. По всій країні ми повинні створити життєздатні громади, і забезпечити восени в нових громадах місцеві вибори. Для цього повинна бути координація на найвищому рівні", - заявив він.

Також Гончарук заявив, що питання з його відставкою закрите. "(Від лідера команди хотів підтвердження) вотуму довіри. Зараз дуже важливо, щоб у нас всередині команди не було ніяких непорозумінь. Ми протягом декількох місяців робимо багато таких речей, які створюють багато проблем корупціонерам, хабарникам і очевидно наживаємо собі багато ворогів... Думаю, спецслужби розберуться, хто робив записи. Я вважаю, що це злочин і загроза нацбезпеці", - сказав прем'єр.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...