Гордість тайської армії: БТР-3 та БМ "Оплот" взяли участь у військовому параді (відео)

Масштабний захід проходив на військовій базі в провінції Сарабурі, приблизно в 100 км на північ від Бангкока.

ОБТ БМ «Оплот-Т» на військовому параді на честь Дня Королівської армії Таїланду. Фото: скріншот з відео.18 січня 2020 року, на одній з тайських військових баз відбувся військовий парад на честь Дня Королівської армії Таїланду. Відео параду були оприлюднені в мережі, повідомляють Патріоти України.

Масштабний захід проходив на військовій базі в провінції Сарабурі, приблизно в 100 км на північ від Бангкока, і включав показ різноманітної військової техніки (літаки, гелікоптери, артилерійські системи, РСЗВ, танки, БТР, тощо – прим. ДЕ), що стоїть на озброєнні цієї країни.

Загалом в параді взяли участь 6 812 військових та поліцейських з 39 підрозділів країні та окремі зразки наземної та авіаційної техніки Королівської армії Таїланду, Королівського флоту Таїланду та Військово-повітряних сил Королівства Таїланд.

В Таїланді наголошують, що це перший подібний військовий парад, в якому взяв участь правлячий тайський король Маха Вачхіралонгкон (зійшов на трон у 2016 році). Аналогічний захід проводив його батько, колишній король Пуміпон Адульядет Великий (Раама ІХ), який спостерігав аналогічний масштабний марш армії перед палацом Бангкока в 1996 році, відзначаючи 50-річчя свого правління.

Серед численних зразків техніки, що стоїть на озброєнні тайської армії, були представлені й машини розроблені та виготовлені на українських підприємствах. Зокрема на параді взяли участь придбані в Україні БТР-3Е1 (12 машин від Королівської армії та 6 машин від корпусу морської піхоти) та танки БМ «Оплот-Т» (8 машин).

За два кроки до... Росія, Китай, Іран та їх сателіти пов'язані не ідеологією, а відчаєм, - WP

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:00

Іран, Росія, Китай та КНДР очолюють блок диктаторських режимів, до якого входять і терористичні угрупування - їх пов'язує не ідеологія, а відчай. Про це йдеться в аналітичній статті на сайті The Washington Post, передають Патріоти України. Всі ці країн...

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...