Гордон розповів, де зараз знаходяться його діти (відео)

Український журналіст Дмитро Гордон підтвердив, що вивіз частину своєї родини з України через можливе вторгнення РФ. Про це він розповів в ефірі телеканалу "Україна 24", передають Патріоти України.

Журналіст попросив його прокоментувати інформацію про те, що він вивіз сім'ю за кордон. Гордон заявив, що вже вісім років бореться з російською пропагандою "практично поодинці". "Я розумію, що, оскільки я є особистим ворогом Путіна і кремлівської банди, удар може бути завдано по моїй родині, якщо вони опиняться в Києві. Тому для мене однозначно те, що я залишаюся вдома, моя дружина залишається вдома, а люди за яких я відповідаю повинні бути в безпеці", - сказав він.

За словами журналіста, він вивіз до Відня свого батька, тещу, дідуся своєї дружини і дітей, тому що не хоче ризикувати ними. "Я не можу боротися зі зв'язаними руками. А діти і літні батьки, які залишаються тут, якщо сюди увійдуть росіяни, це мої зв'язані руки. Я повинен бути вільний і ні про кого не думати. Я повинен думати про боротьбу", - підкреслив Гордон.

Він зазначив, що першим його родині запропонував допомогу олігарх Рінат Ахметов. "Я цю допомогу прийняв. І я йому дуже за цю допомогу вдячний", - сказав Гордон. Також журналіст побажав усім "мати таких друзів, як Рінат Ахметов".

Утриманці Путіна у Німеччині спалили дачу глави концерну Rheinmetall за постачання зброї Україні

середа, 1 травень 2024, 18:14

Ліві екстремісти спалили дачу глави оборонного концерну Rheinmetall Арміна Паппергера за постачання зброї Україні. Як повідомило видання Bild, на півночі Німеччини в місті Хермансбург підпалили дерев'яний будиночок на ділянці, що належить Паппергеру, а...

Чи має пакет допомоги США засоби від КАБів: Військовий експерт вказав на важливий нюанс

середа, 1 травень 2024, 17:49

Військова допомога Україні від союзників, зокрема пакет допомоги від США, формується з урахуванням побажань Генерального штабу ЗСУ. Серед засобів, які українська армія отримає завдяки ухваленню рішення про виділення 61 мільярда доларів, можуть бути і з...