Горіло гарно: На Харківщині ЗСУ знищили сучасну станцію зв'язку російських окупантів (відео)

В Харківській області бійці Збройних сил України знищили мобільну станцію зв'язку російських окупантів. Це була Р-439-ОД або П-260-О. Про знищену ціль розповіли в офіційному Telegram-каналі Стратегічного командування ЗСУ, передають Патріоти України.

Станцію зв'язку вдалося виявити з висоти, ймовірно — завдяки розвідувальним БПЛА. Координати техніки передали артилеристам з 92 окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка. Вони влучно відпрацювали по цілі, що помітно на відео нижче.

Рашисти спробували заховати станцію серед якихось складських або промислових приміщень. Однак це не допомогло уникнути удару. Судячи з сили вибуху, поруч зі станцією могли перебувати боєкомплекти, які здетонували після обстрілу.

Нагадаємо, станції зв'язку — це цінне обладнання. Воно забезпечує підрозділи можливістю спілкування між собою при виконанні бойових операції. А ще таку техніку важко замінити, так як виробництво займає багато часу.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...