Горіло гарно: У Генштабі підтвердили удар по нафтобазі у Воронезької області РФ

Сили оборони України атакували базу пально-мастильних матеріалів "Аннанафтопродукт" у Воронезькій області РФ. Внаслідок влучання в один із резервуарів розпочалася пожежа, передають Патріоти України.

"В районі об’єкта фіксувалася робота російського ППО. Підтверджено влучання у щонайменше один з вертикальних резервуарів. Відбулось займання".

Повідомляється, що операцію успішно виконали сили та засоби Служби безпеки України у співпраці з іншими підрозділами Сил оборони. Наразі триває уточнення результатів ураження.

Операція проти Хезболли дуже злякала: Глава ФСБ боїться, що керівництво РФ можуть ліквідувати "у потрібний момент"

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 13:16

Після операції проти бойовиків Хезболли з дистанційним підривом їхніх гаджетів представники кремлівського режиму почали перейматися, що хтось може скористатися такими ж методами і для їхньої ліквідації. Відповідні побоювання на засіданні Ради керівникі...

"Наш єдиний автомобіль належить дружині": Голова Житомирської ОВА розповів про свої доходи

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 13:07

51-річний голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко озвучив зарплату, яку отримує, працюючи на посаді очільника області. Своїм фінансовим становищем держслужбовець поділився в новому проєкті "Міста сили" з Аліною Шаманською, передають Патріоти України. Т...