Горіло гарно: ЗСУ відправили окупантам "вогненний букет" - результат роботи показали на відео

Українські воїни показали, як знищують російських окупантів та їхню техніку. За допомогою безпілотників вони знаходять місця розташування ворожих танків та БМП. Потім по загарбниках б'ють з самохідної гаубиці 2С1 “Гвоздика", передають Патріоти України.

Відео з одного з виїздів "Гвоздики" 56 ОМПБр опублікували в Telegram-каналі "Третя Сила".На відео видно, як українські захисники зустрічають окупантів "квітами", от тільки зовсім не тими, про які ті мріяли.

"Окрема мотопіхотна Маріупольська бригада посилає квіти окупантам 2С1 “Гвоздика", - зазначено у коментарі до відео. На кадрах самохідна гаубиця "Гвоздика" виїздить у поле на позиції. Звідти українські воїни завдають точних ударів по ворожій техніці, яку окупанти ховають поміж житлових будинків та в угах.

Ворог зробив ставку: Аналітики пояснили, навіщо РФ розробляє безпілотники, які працюють на широкому діапазоні частот

вівторок, 16 квітень 2024, 14:54

Російська оборонно-промислова база швидко розробляє безпілотники, які працюють на широкому діапазоні частот, щоб українським системам РЕБ було складніше їх збивати. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріот...

"Ми бачимо": Коваленко оцінив, як вплине іранський удар по Ізраїлю на подальшу допомогу Україні від Заходу

вівторок, 16 квітень 2024, 14:43

Після того, як Іран зі своєї території обстріляв Ізраїль дронами-камікадзе та ракетами, є ймовірність, що Україна отримає подальшу допомогу від США у формі кредиту. Або питання й надалі відкладатимуть - якщо американські конгресмени винесуть підтримку ...