Горіти їм усім разом з Х*йлом у пеклі: Російсьскі снайпери заїхали на Донбас потренуватись на живих мішенях (відео)

Загиблі захисники Ніконенко, Громович, Носкевич

Російські навчання, ціною в життя українців. На окупований Донбас заїхали групи снайперів з Росії відпрацьовувати навички. Точково обстрілюють всю лінію фронту: біля Мар'їнки, Авдіївки та Красногорівки. Патріоти України пропонують ознайомитись з репортажем 24 каналу на цю тему.

Загиблі захисники

За останні 10 днів кулі снайперів обірвали життя трьох військовослужбовців. В районі Мар'їнки 15 жовтня загинула Ярослава Ніконенко. У цей же день біля Авдіївки снайпер поцілив у Юрія Громовича. 22 жовтня на позиції неподалік Красногорівки від кулі загинув Віталій Носкевич.

Народився в сорочці: снайперська куля пройшла, зачепивши вухо

Неподалік окупованої Горлівки напередодні ворожа снайперська куля поранила військового. У таких випадках кажуть, що народився в сорочці, адже куля пройшлась по внутрішній частині шолому.

В руках військового з позивним "Менеджер" – просічена каска бійцяВійськовий "Менеджер" розповів, що хлопцю сильно пощастило – куля тільки зачепила захисний шолом і вухо. Ворожий снайпер поцілив прямісінько у спостережник. І на щастя – промахнувся.

Військовослужбовцю повезло нереально, другий день народження, якби ще трішки...
– наголосив військовослужбовець ЗСУ Дмитро.

Снайпери слідкують

Те, що біля Красногорівки вишукує живу мішень ворожий стрілок, почула і знімальна група 24 каналу. У цей же день кулі пронеслись повз. Військові кажуть, єдине – що може вберегти – максимальна обережність.

Можна передати всім хто перебуває на передовій, що якщо ви дивитесь і по вас ніхто не сріляє – це не значить, що за вами ніхто не споглядає в цей час. Бережіть себе, на вас вдома чекають,
– сказав військовослужбовець ЗСУ "Менеджер".

Обстріли з важкого озброєння

Не припиняються обстріли і з важкого озброєння. Дорогою "Менеджер" показав свіжі вириви від мін 120-го калібру.

Вириви від 120-го калібруДекілька днів тому поклали з десяток просто біля позицій. Одна прийшла в ціль – розтрощила перекриття.

"При потраплянні саме ось в це місце один військовослужбовець отримав достатньо серйозну контузію", – розповів "Менеджер".

Розтрощене перекриття

Ще один отримав осколкові поранення. Військові розповідають, останнім часом провокативний вогонь стали вести інтенсивніше.

Останні три, чотири дні – напружені. Вночі стрілкотня, починаючи з 5 вечора регулярно автомати, підствольні гранатомети,
– зазначив військовослужбовець ЗСУ Дмитро.

У таких випадках доводиться противника приводити до тями адекватною відповіддю. На досить таки нетривалий час зброя змовкає.

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...