"Гори трупів збирали в пакети": ЗСУ передали "полум'яний привіт" в казарму окупантів у Запорізькій області

У розташуванні російських сил на окупованій території Запорізької області пролунав вибух. "Бавовна" сталася 11 січня в школі села Новофедорівка, де окупанти облаштували казарму, передають Патріоти України.

За даними Telegram-каналу "РІА-Мелітополь", в результаті інциденту близько 40 російських солдатів ліквідовані, а ще близько 50 отримали поранення. Крім того, згоріли БТР та КаМАЗ загарбників, що стояли у дворі школи.

Зазначається, що "полум'яний привіт" росіянам передали розвідники підрозділу ССО "Бандерлоги", які вистежили окупантів. За їхніми даними, 9 січня до школи заїхали близько 100 російських військових, а вже 11 січня за вказаним місцем працювала артилерія ЗСУ.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...