Гори в пеклі, Х*йло: Саакашвілі прокоментував пораду Путіна Зеленському стосовно неповернення йому українського громадянства

Колишній президент Грузії, екс-губернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі звинуватив президента РФ Володимира Путіна в тому, що той таємно вимагає у Зеленського не пускати його в Україну.

Про це Міхо Саакашвілі написав на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

" Я точно знаю, що саме Ви вимагали в Порошенка не запрошувати мене на інавгурацію в 2014-му. Тепер Путін через посередників намагається підступитися до Володимира Зеленського і вимагає не тільки не повертати мені громадянство, але також ставлять категоричною умовою не пускати мене в Україну" , - написав Саакашвілі, звертаючись до Путіна.

Політик стверджує, що президент РФ вимагав від керівництва кількох країн не пускати його, Саакашвілі, в ці країни.

"Точно таку вимогу, не пускати мене в країну, ви пред'явили не тільки владі Грузії, але так само Туреччині, Вірменії та Азербайджану. І за моєю інформацією, саме це ви обговорювали з президентом Туреччини Ердоганом в 2016 році під час саміту примирення в Росії" , - стверджує Саакашвілі.

"Я досить досвідчений щоб за цими маневрами бачити прийоми вашої політики подвійних стандартів - вимагати від опонента, який так сильно вам відповів своєю заявою на вашу роздачу російських паспортів на окупованій частині Донбасу, мого повернення, сподіваючись, що він побоїться це зробити. Тепер це не ваша справа! Ми з українцями розберемося самі!", - підсумував Саакашвілі.

Нагадаємо, раніше сьогодні президент Росії Володимир Путін порадив новообраному президенту України Володимиру Зеленському повернути Саакашвілі громадянство України. "Наприклад, було б справедливим повернути український паспорт людині, яка в минулому була грузином, а сьогодні вважає себе українцем. Маю на увазі Саакашвілі Міхеіла Миколайовича", - сказав Путін.

Джерело: https://censor.net.ua/ua/n3124868

Скандальна норма: Чому чоловікам за кордоном не продовжують закордонних паспортів - пояснення консула й адвоката

понеділок, 29 квітень 2024, 16:30

Припинено прийом нових заяв на вчинення консульських дій від певної категорії українців, а саме чоловіків, віком 18-60 років, які тимчасово перебувають за кордоном. Виняток становлять лише оформлення посвідчення особи на повернення в Україну. Такі дії ...

Особливий маневр? У ЗСУ пояснили, для чого Росія нарощує війська на Харківському напрямку

понеділок, 29 квітень 2024, 15:50

Військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Іван Тимочко в ефірі телемарафону розповів, навіщо росіяни нарощують чисельність на Харківському напрямку та вчергове активізували свої дії на Куп’янському напрямку, передають Патріоти Укра...