Горить супермаркет, багато постраждалих: Окупанти завдали близько 10 ударів по Харкову

У Харкові прогриміло близько десяти вибухів. Влада повідомляє про пожежу в кількох будинках і супермаркеті, передають Патріоти України.

Голова ОВА Олег Синєгубов повідомив, що кількість постраждалих наразі- до 13 людей. Серед поранених — двоє медиків, лікар — у важкому стані.

Омбудсмен прокоментував російський обстріл цивільної інфраструктури Харкова. «Харків. Цілеспрямовані удари по цивільній інфраструктурі зі сторони окупантів.За попередньою інформацією, відомо про шість поранених, серед яких — 6-річна дитина», — зазначив уповноважений з прав людини Дмитро Лубінець.

Омбудсмен підкреслив, що у місті пошкоджені торговельний центр, обʼєкт спортивної інфраструктури та житлові будинки. «Росія чинить як терорист. Агресор кожного дня порушує норми міжнародно гуманітарного права та права людини», — пише він.


"У нас теж були до нього питання": Пєсков цинічно прокоментував арешт Дурова у Франції

неділя, 1 вересень 2024, 15:53

Росія теж "мала питання" до Telegram та його засновника Павла Дурова, якого днями затримали у Франції. Але при цьому в РФ мільярдера ніхто не заарештовував. Про це заявив прессекретар диктатора Володимира Путіна Дмитро Пєсков, передають Патріоти Україн...

Горить супермаркет, багато постраждалих: Окупанти завдали близько 10 ударів по Харкову

неділя, 1 вересень 2024, 14:14

У Харкові прогриміло близько десяти вибухів. Влада повідомляє про пожежу в кількох будинках і супермаркеті, передають Патріоти України. Голова ОВА Олег Синєгубов повідомив, що кількість постраждалих наразі- до 13 людей. Серед поранених — двоє медиків,...