Готова очолити групу нардепів, котра самостійно піде на вибори: Ірина Верещук анонсувала розкол у партії "Слуга народу" (відео)

Невідбувшаяся мерша Києва, запевняє, що навколо неї склався осередок патріотичних, дієвих і нескандальних нардепів як і вона сама

Після мерських перегонів у Києві вітер змін уносить Ірину Верещук все далі, до нових висот

До парламентських виборів у "Слузі народу" може статися розкол. Певне ядро політичної сили може балотуватися окремою партією. Про це в ефірі Апостроф TV заявила народна депутатка України від монобільшості Ірина Верещук, зазначають Патріоти України.

"У нас є хороше робоче ядро і немає сенсу утворювати якісь окремі групи, які потім стануть партією, тому що тоді треба говорити про розпад. Розпад не коаліції, а розпад партії "Слуга народу". А ми б цього не хотіли. В це ядро входять достатньо розумні компетентні люди. Багато кого ви знаєте, тому що ви бачили їх на ефірах. Зрозуміло, що це дійсно центристські, помірковані, розумні люди, які нечасто втрапляють у скандали. Тому не на слуху їхні прізвища, але вони абсолютно достойні перебувати у парламенті", - додала Верещук.

За словами депутатки, на наступних парламентських виборах це ядро може піти окремою партією. Це означатиме розкол партії "Слуга народу", і він може статися до виборів.

"Все залежатиме від того, якою динамікою ми будемо рухатися. Якщо ми правильно зараз зробимо висновки, проведемо, так би мовити, апгрейд своєї партії, навчимося на помилках і не будемо випробовувати українське терпіння, і кожного разу ставити одні й ті самі граблі, тоді так. А якщо ні, то люди нам не пробачать такої легковажності та такого дилетантизму, який є зараз", - зазначила Верещук.

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...