Готова померти за "русскій мір" і чоловіка теж вбити: Скандальна Більченко отримала російський паспорт - хай коптить небо Мордору

Паспорт України доведеться віддати, або відберуть!

Скандальна викладачка Євгенія Більченко, яку звільнили з київського університету за публічну підтримку російської агресії, отримала паспорт РФ. Про це вона повідомляє на своїй сторінці в Facebook.

“Я отримала сертифікат з російської мови, законодавства та історії Росії з круглими п’ятірками, але я знаю, за що. Я готувалася дуже сильно, хотіла знати російську історію назубок, краще за всіх. І право – теж. У мене – тридцять сторінок рукописів, хоч курс відкривай, та нікому читати”, – заявила Більченко.

Також вона похвалилася тим, що отримала сертифікат з медкомісії з усіма графами придатності. Через отримання російського паспорта вона знову зізналася в любові “русскому міру” і запевнила, що вони з чоловіком готові за нього померти.

“У мене є улюблений епізод. Один із наших останніх. Ми зізналися один одному, що ми готові померти за “русскій мір”. Прямо на вулиці. Ніколи про це не писала”, – повідомила колишня викладачка.
  • Більченко опублікувала в Facebook пост, у якому назвала переклад всієї сфери обслуговування на українську мову «черговим опухлим лімфовузлом на тілі онкохворої американської колонії», а всіх громадян, які підтримують ці правила, – «фашистами».
  • Після скандалу Більченко відсторонили від занять.
  • У липні 2021 року Київський педагогічний університет імені Драгоманова звільнив Більченко.
  • Більченко також скаржилася, що в Росії її “ніхто не підібрав».
  • У грудні минулого року вона поскаржилася на життя в Росії.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...