"Готові захищати кожен дюйм території НАТО": МЗС Естонії зробило екстрену заяву щодо російської ракетної атаки Польщі

МЗС Росії істерить, що все неправда та провокація

Міністерство закордонних справ Естонії висловило солідарність із Польщею після повідомлень про те, що на її території впали російські ракети, призвівши до загибелі двох людей.

"Останні новини з Польщі викликають неабияке занепокоєння. Ми тісно консультуємося з Польщею та іншими членами Альянсу. Естонія готова захищати кожен дюйм території НАТО. Ми повністю солідарні з нашим близьким союзником Польщею", – написало естонське МЗС у Twitter.

Раніше міністр оборони Латвії Артіс Пабрікс також заявив про падіння російських ракет у Польщі й висловив підтримку "польським братам по зброї".

У Польщі "злякалися" депортації українських чоловіків - Forbes дізнався причини

неділя, 12 травень 2024, 10:50

Польща взяла на себе зобов'язання допомогти Україні у репатріації чоловіків, які є військовозобов’язаними, після прийняття нового закону про мобілізацію, який набуде чинності 18 травня. Однак крім етичних розглядів, цей крок може мати серйозний вплив н...

"По ворогу активно працюють": Бутусов розкрив нову тактику окупантів на Харківщині

неділя, 12 травень 2024, 10:44

Просування російських військ у Харківській області зупинено на рубежах 2-5 км від кордону, водночас оборона розгорнута й ефективно працює по ворогу, розповів військовий журналіст Юрій Бутусов. . "До теперішнього моменту російські атаки відбиті. На одн...