Готовий на 95%: У Раді розповіли, що буде із новим законопроєктом про мобілізацію

Законопроєкт про мобілізацію станом на четвер, 28 березня, готовий на 95%. Комітет Верховної Ради України з національної безпеки, оборони та розвідки закінчив розгляд 4051 з 4266 правок до документа. Але це не означає, що він готовий до голосування. Про це повідомив народний депутат України від партії "Голос" Ярослав Железняк, передають Патріоти України.

"Комітет з питань оборони сьогодні завершив розгляд 4051 з 4266 правок до законопроєкту про мобілізацію. Тобто готово на 95%. Завтра завершать", – йдеться в повідомленні.

Железняк зауважив, що це ще не означає, що документ готовий до голосування у другому читанні в сесійній залі Ради. "По-перше, ще буде одне засідання, де розглянуть додаткові комітетські правки. Це теж завтра. По-друге, треба ще рішенням Комітету затвердити всю таблицю. Тут графік поки невідомий", – пояснив він.

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...