Готовий "сісти", аби не їхати на війну: У Москві мобілізований попросив поліцію відправити його до в'язниці

Житель Москви заявив, що він отримав повістку, проте категорично відмовляється їхати на війну. Про це повідомляє телеграм-канал "Обережно, Москва", передають Патріоти України.

Чоловік зателефонував до московського райвідділу поліції та заявив, що відмовляється від мобілізації. Він попросив посадити його до в'язниці. Поліції житель Москви повідомив, що якщо його не посадять, то він спалить військкомат або кине коктейль Молотова у відділ поліції.

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:26

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...