"Готовий віддати всі зібрані на лікування кошти": Звільнений з полону захисник Маріуполя просить звільнити товариша

Звільнений з полону український захисник Михайло Діанов просить звільнити з полону свого побратима. Той врятував йому життя, бо ризикуючи своїм, виніс його з поля бою, передають Патріоти України.

"Маю дуже важливе послання до вас усіх! Я реально розумію, що визволити з полону людину дуже важко, майже нереально. Але там в полоні є мій побратим, якому я особисто зобов'язаний життям. Він один з тих, хто мене під стрілецьким вогнем ніс пораненого з полю бою. А сам отримав страшне поранення правої ноги", - розповідає Михайло.

За словами чоловіка, поранення не дозволило його товаришу далі воювати, і він потрапив у полон у середині квітня. Зараз товариш Михайла перебуває у Оленівці.

"Він повинен бути вдома. Я йому життям зобов'язаний. Михайлюньо Зіновій Михайлович. Я готовий віддати усі кошти, що ви мені дали. Усе до копійки. Допоможіть витягнути з пекла побратима", - написав Діанов.

Для Михайла, у якого в результаті поранення відсутні 4 см кістки на працій руці та для його реабілітації було оголошено збір коштів. Українці за короткий час зібрали необхідну суму, і збір було закрито.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...