"Готовил похищение членов НВФ": В ОРЛО цивільного чоловіка засудили до 13 років позбавлення волі як агента СБУ

Так званий «верховний суд ЛНР» засудив жителя непідконтрольного Україні Луганська до 13 років позбавлення волі за «державну зраду». Про це повідомила прес-служба так званої «генеральної прокуратури ЛНР», зазначають Патріоти України.

Як уточнили члени НВФ, чоловік був нібито завербований СБУ на території України на початку 2017 року. Затриманий протягом двох років «за завданням куратора» нібито збирав і передавав інформацію про близьких родичів одного з «керівників державних установ» Луганська, є співробітниками так званих «правоохоронних органів республіки». У «прокуратурі додали», що в ОРЛО нібито «готувалося викрадення цих людей з переправленням на територію України для передачі співробітникам СБУ»:

«Кроме того, подсудимый предлагал действующим и бывшим сотрудникам правоохранительных органов ЛНР воспользоваться программой СБУ «На тебе чекають вдома».

Відзначається, що підсудний свою вину не визнав, «указав на то, что все инкриминируемые обстоятельства совершения преступления являются надуманными».

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...

"Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі": Сирський показав, як ЗСУ нищать живу силу й техніку росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 11:23

Сили оборони України й далі активно знищують живу силу і військову техніку країни-агресора РФ. Про це в Telegram 20 квітня заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти України. "Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі. Про ...