"Готовимся к набору добровольцев": Пенсіонерки з "Загонів Путіна" знову погрожують Україні (відео)

Одіозна російська організація "Загони Путіна" записала нове відеозвернення. Прихильниці президента РФ в черговий раз почали погрожувати Україні. Відео доступне в Twitter, передають Патріоти України.

Пенсіонерки в своєму відео повторили ключові тези російської пропаганди про Україну. Вони дійшли до того, що звинуватили Київ в планах піти війною на Росію нібито на догоду США. "Начальники Украины опять заигрывают, опять начинают войну. И война эта будет против России... Они задевают нас! (...) Мы находимся в Краснодарском крае и Кубани на границе, где они хотят заводить войну. Так не получится…. Наши казаки кубанские пол России в свое время в войне отстояли. Так будет и здесь… Если вы готовитесь, то мы уже давным давно готовы", - заявили прихильниці Путіна.

Вони оголосили про плани зібрати 5 тисяч найманців для війни проти України. "Мы поддерживаем Путина, всю его направленность... его молчание. Он молчит, но он все видит и слышит, что делается… Поддерживаем любую его политику! Любую", - заявили пенсіонерки.

Путін готується підняти податки: Війна проти України коштує Росії $300 млн на день, - WSJ

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:59

Щодня на війну проти України країна-агресор Росія витрачає близько $300 мільйонів. До того ж це сума без урахування масштабного переозброєння РФ та санкцій із боку Заходу, передають Патріоти України. . Про це йдеться у статті The Wall Street Journal з...

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...