Готує "м'ясо": Кремль вдвічі збільшує плани з мілітаризації дітей, які в окупації, - ЦНС

Вже до кінця цього навчального року ворог хоче подвоїти плани з мілітаризації дітей, які в окупації. Мова йде про збільшення кількості учнів у школах з військовою підготовкою, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС).

За даними інформаційного ресурсу, насамперед це відбудеться на базі Нахімовського училища в окупованому Маріуполі. Зокрема, 2 вересня у казарми мілітарного закладу заселилося 240 дітей віком від 10 до 13 років. Проте у 2025 році таких дітей вже має бути 560.

У ЦНС наголосили, що російські окупанти активно займаються мілітаризацією дітей. Під виглядом патріотичного виховання, вони залучають маленьких українців до військових програм, пропагандистських заходів та таборів, де їх навчають основам військової справи, використанню зброї та ідеологічно обробляють.

"Відбувається це на усіх тимчасово окупованих територіях України", - йдеться у повідомленні. Інформаційний ресурс зазначив, що мілітаризація дітей - це не тільки спроба виховати лояльних до окупантів майбутніх військових, але й серйозний злочин проти дитинства.

"Російська влада намагається зламати ідентичність українських дітей, виховуючи їх у дусі насильства, ненависті та підпорядкування військовій ідеології", - повідомили в ЦНС.

В кінці публікації Центр національного спротиву наголосив, що ці злочини може зупинити кожен, тому закликав людей передавати інформацію про колаборантів, які сприяють поширенню залученню дітей до війни.

"Розумієте, тут задіяна російська доктрина": У ворога ще є резерви для наступного штурму, вони вичікують момент, - військовий експерт

четвер, 12 вересень 2024, 12:14

Росія має на меті прорив до Києва, використовуючи свою бронетехніку, і вичікує відповідний момент. Про це сказав полковник британської армії у відставці, військовий експерт Глен Грант в інтерв'ю програмі "Студія Захід", передають Патріоти України. "Від...

"Полювання вдалося": ЗСУ уразили дві системи ППО на Оріхівському та Покровському напрямках

четвер, 12 вересень 2024, 11:26

Сили оборони уразили дві системи протиповітряної оборони (ППО) росіян в районах Українки та Покровська. Зокрема були уражені автомобілі, дрони й не тільки, передають Патріоти України з посиланням на речника оперативно-стратегічного угруповання військ ...