"Готуємось до наступу": У день міста Енергодар бійці тероборони передали "полум'яний привіт" окупантам

Тимчасово окупований Росією Енергодар на Запоріжжі 12 червня святкує День міста. Бійці територіальної оборони Запорізької області у цей день пообіцяли енергодарцям, що скоро Енергодар буде звільнений від російських загарбників, передають Патріоти України.

Захисники України чекають на наказ, аби викинути окупантів з Енергодару, а далі - й з усієї нашої держави. Відео звернення воїнів до енергодарцівопублікував міський голова Енергодару Дмитро Орлов.

"Шановні енергодарці! Ми, бійці 113 батальйону тероборони, який був сформований у місті Енергодар, вітаємо вас з днем міста! Ми знаємо як вам складно жити в окупації. Тому можемо побажати вам лише терпіння і терпіння. Зараз ми боронимо місто Запоріжжя, але ми готуємось до наступу і ми чекаємо на наказ на наступ. Україна буде звільнена! Енергодар буде звільнений!" - пообіцяли захисники жителям Енергодару. Також воїни звернулися російською до окупантів. Ворогів застерегли: за все скоєне вони неодмінно дадуть відповідь.

"А також я хотів би додати і звернутися безпосередньо до окупантів. І попередити їх про те, що за кожне зруйноване місто, за кожну вбиту людину і немовля – вони відповідатимуть. Ми незабаром прийдемо за ними", - зазначив один з бійців. "Крим – це Україна! Донбас – це Україна! Енергодар – це Україна! Слава Україні! Героям Слава!" - резюмували захисники Запорізької області.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...