Готується до втечі в Росію: У мережі спливло фото дружини і дітей ватажка "ДНР" Пушиліна

У мережі спливло фото ватажка самопроголошеної "Донецької народної республіки" Дениса Пушиліна зі своєю сім'єю. Знімком, зробленим на свято Пасхи, поділився Telegram-канал donetchanyn у неділю, 2 травня. Пушиліна там знято з дружиною та двома дочками, передають Патріоти України.

Зазначимо, що в біографії ватажка терористів на його сайті сказано, що він має трьох дочок.

Фотографія була зробила біля церкви. На головах у дружини пособника окупанта і дівчаток – білі хустки. Сам 38-річний ватажок "ДНР" обіймає за печі старшу дитину.

За даними окупаційних ЗМІ, дружину Пушиліна звати Олена. З нею він познайомився на першій роботі в компанії "Солодке життя", де жінка працювала бухгалтеркою. Деталі особистого житті чоловік не афішує.

Нагадаємо, в січні 2021 року "ексдепутатка" так званої народного ради "республіки", членкиня "громадської палати ДНР" Катерина Мартьянова заявила, що Пушилін має намір переїхати в Росію. "Втечу" він нібито планує разом зі своєю коханкою, "міністеркою закордонних справ" Наталією Никоноровою.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...