Готується провокація? Фанатка "русского міра" з Ради Європи зібралася в Крим

Комісар Ради Європи Дуня Міятович, відома своїми висловлюваннями на підтримку Росії, восени 2019 року відвідає анексований Крим. Про це заявляє прес-служба Міністерства закордонних справ Росії, повідомляють Патріоти України.

Рішення було озвучено на засіданні міжвідомчої комісії у справах Ради Європи, яке пройшло у вівторок, 11 червня. "Члени міжвідомчої комісії були проінформовані про досягнуту домовленість про поїздку комісара РЄ з прав людини Дуні Міятович до Криму 7-11 жовтня", – сказано в повідомленні.

Відзначимо, Міятович офіційно вступила на посаду комісара Ради Європи з прав людини 1 квітня 2018 року. До цього вона була представником ОБСЄ з питань свободи ЗМІ.

Комісар РЄ неодноразово висловлювалася (російською мовою) про Україну, зокрема, критикувала заборону російських пропагандистських телеканалів і фільмів, а також закон про декомунізацію.

"Лінія фронту майже не рухається": Шанси України витіснити Росію виглядають все більш примарними, - WSJ

четвер, 18 квітень 2024, 9:59

Війна в Україні наразі переживає критичний момент. Як пише The Wall Street Journal, стратегія Володимира Путіна, направлена на те, щоб пересилити підтримку України зі сторони Заходу, виявилася довговічною, і найближчі місяці можуть рішуче змінити хід в...

"Ми не повинні недооцінювати": Буданов дав прогноз, чи можливий розпад РФ, і заговорив про "вікно можливостей"

четвер, 18 квітень 2024, 9:57

Керівник українського Головного управління розвідки Кирило Буданов заявляє, що диктатор-президент агресорки Росії Володимир Путін зробив "стратегічну помилку", розпочавши війну в Україні. Про це він сказав в інтерв'ю американській газеті The Washimgton...