Готується віддати все дочці? Немає ніякої системи, щоб передати владу мирно. Коли Путін "склеїть ласти", почнуться проблеми. І Навальний ситуацію не врятує, - офіцер НАТО

Непрямі ознаки вказують на те, що президент Росії Володимир Путін готується до відставки. До влади в країні можуть привести його дочку. Таке припущення в ефірі телеканалу Obozrevatel TV висловив офіцер ВМС США у відставці Гаррі Табах, зазначають Патріоти України.

"У мене немає жодних доказів, але виходячи з того, що я бачу в відкритих джерелах, те, що відбувається в збройних силах, що відбувається в розвідці Росії, я бачу, що з Путіним явно щось не в порядку. Щось там йде не так", – зауважив він.

"Уже почалася якась боротьба, якась метушня за владу. Це може призвести до негативних наслідків і відбитися на всіх нас і особливо на Україні", – додав офіцер.

Водночас він спрогнозував, що зміна влади в РФ навряд чи буде мирною.

"Найгірше, що Путін зробив для Росії – це те, що він знищив усі демократичні інститути. Немає ніякої системи, щоб передати владу мирно. Він знищив цей механізм. Якщо він поставить когось сам, допоки він при житті, то все буде нормально. Але якщо він склеїть ласти і нікого не призначить, тоді, звичайно, може початися проблема", – заявив Табах.

Говорячи про можливих наступників на посаді глави Кремля він припустив, що еліти спробують посадити в це крісло людину, якою зможуть управляти.

У цьому контексті офіцер зазначив, що опозиціонер Олексій Навальний навряд чи може розглядатися як прийнятна кандидатура, оскільки він сприймається як "госдепівець, куплений американцями". Крім того, Табах нагадав про позицію Навального щодо Криму і заявив, що в цьому опозиціонер нічим не відрізняється від Путіна.

"Може, буде хтось із його близького оточення, такий "чистий", як Шойгу, може бути, навіть дочка або ще хтось", – допустив офіцер.


Рейтинги не суттєво: "Якщо не буде телемарафону, то виникне медіахаос", - радник Єрмака Лещенко вимагає СБУ розібратись з критиками медіапроекту ОП

вівторок, 30 квітень 2024, 0:52

Скандальний діяч запевняє, що всі хто критикує інформаційну політику його з Єрмаком медійного дітища - або запроданці, або корисні ідіоти Кремля. Радник глави Офісу Президента Сергій Лещенко, екс-нардеп та ситуативний залізничник запевняє, що без телем...

Бронетехніка та боєприпаси: Німеччина передала нову партію військової допомоги ЗСУ

вівторок, 30 квітень 2024, 0:15

Німеччина відзвітувала щодо нового пакета військової допомоги для України, до якого увійшли додаткові засоби протиповітряної оборони, снаряди й бронетехніка. Про це повідомляється на офіційному сайті німецького уряду в понеділок, 29 квітня. До списку у...