Готується захопити владу? Росія відправила до Казахстану військовий літак, може перекинути ПВК "Вагнер"

В Алмати (Казахстан) приземлився російський військовий літак Іл-76. Повідомляють, що за його допомогою можуть перекинути підрозділи ПВК "Вагнер". Про це заявив російський політолог Станіслав Бєлковський, зазначають Патріоти України.

На його думку, найманців можуть перекинути під приводом забезпечення безпеки космодрому Байконур. Бєлковський зазначає, що таким чином Росія зможе підтримати чинний режим у країні, не вводячи на територію Казахстану регулярні війська.

У Казахстані є два об'єкти, важливі для РФ. Це космодром Байконур та головний полігон протиракетної зброї Сари-Шаган. Його орендує Міністерство оборони Росії. Політолог також нагадав, що події відбуваються напередодні переговорів РФ із США та НАТО щодо "гарантій безпеки".

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...