Готують масований удар? Експерт оцінив, скільки ракет залишилося в окупантів

Російські війська можуть здійснити наступну масовану атаку вже найближчим часом. Про це сказав військовий експерт Олег Жданов в ефірі телеканалу Київ24,передають Патріоти України.

За його словами, на сьогодні в ракетних запасах росіян найбільше "Калібрів" та Х-101. "Зазвичай місяць-півтора є інтервал між масованими ракетними ударами з боку РФ по території нашої країни. Тому цілком ймовірно очікувати", – сказав Жданов.

За його словами, окупанти можуть використати ракети Х-101 та "Калібри", бо мають їх найбільше. "Калібрів" у них майже вдвічі більше, ніж ракет Х-101… Не забуваємо про крилаті ракети Х-555 – аналог Х101. Росія виробляє – якщо брати "Калібри", Х-101, Х-555 – десь до 100 ракет на місяць. На сьогоднішній день найбільший запас ракет "Калібр" та Х-101", – розповів Жданов.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...