Готують новий наступ? У Маріуполі зафіксували велике перекидання окупантів на фронт (відео)

Велике перекидання живої сили відбулося через Маріуполь 13 жовтня. Вантажівки рухались двома колонами на Времівський напрямок, передають Патріоти України з посиланням на Telegram радника мера Маріуполя Петра Андрющенка.

"Знову понад 20 вантажівок організованими двома колонами маршрутом росія - Новоазовськ - Маріуполь - Нікольск - Розівсько-Пологівська агломерація або Времівський напрямок", - розповів він.

Як зазначив Андрющенко, особливість цього перекидання - відсутність тактичних маркувань на вантажівках, що доводить підготовку нової наступальної операції, місце якої росіяни не визначили досі.

Ситуація на фронті

Поблизу Краматорська 22-річний оператор дронів наводив російську артилерію на своїх побратимів

вівторок, 15 жовтень 2024, 13:40

На Донеччині 22-річний оператор безпілотних систем однієї з бойових бригад, за даними слідства, передавав російській ФСБ координати інших підрозділів ЗСУ. Про це повідомляє пресслужба СБУ, передають Патріоти України. Спецслужби зазначають, що затримали...

Готують новий наступ? У Маріуполі зафіксували велике перекидання окупантів на фронт (відео)

вівторок, 15 жовтень 2024, 13:00

Велике перекидання живої сили відбулося через Маріуполь 13 жовтня. Вантажівки рухались двома колонами на Времівський напрямок, передають Патріоти України з посиланням на Telegram радника мера Маріуполя Петра Андрющенка. "Знову понад 20 вантажівок орган...