Готують окупантів та карателів з пелюшок: У Ростові малечі з "Юнармії" путіна подарували макет знищеного Бахмута (фото)

Подарунок вручили на території військової частини Південного військового округу РФ

У Ростовській області Росії дитсадівцям подарували макет зруйнованого українського міста Бахмут на зустрічі з російськими окупантами. Про це розповіли представники дитячого садка №38 "Веселка" у групі соцмережі "Вконтакте".

Подарунок вручили на території військової частини Південного військового округу РФ під час прийняття до лав "Юнармії" 10 дітей із дитячого садка селища Світанок.

Дітям вручили військові посвідчення

"Командування урочисто вручило дитячому садочку макет-інсталяцію, що зображає один день СВО, а саме визволення міста Бахмут. Цей макет, зроблений руками нашого товариша старшого сержанта Романа Сергійовича К., посяде гідне місце в міні-музеї ВВВ", — розповіли в групі "Вконтакті" дитячого садка. передають Патріоти України.

Начальник регіонального відділення Пономаренко М.М. вручив дітям військові посвідчення, далі вони виконали гімн руху юнармії "Служить России" і показали навички стройової підготовки. Потім відбулося покладання квітів до меморіалу загиблим окупантам.

Діти виконали гімн руху юнармії "Служить России"

"Командування урочисто вручило дитячому садочку макет-інсталяцію, що зображає один день "СВО", а саме визволення міста Бахмут. Цей макет, зроблений руками нашого товариша старшого сержанта Романа Сергійовича К., посяде гідне місце в міні-музеї ВВВ", — вказують ініціатори.

Нагадаємо, західні ЗМІ попереджали, що президент Росії Володимир Путін може відправити на війну в Україну підлітків з "Юнармії". Міноборони Росії намагається набрати у військову організацію дітей із дитячих будинків.

"Ми намагаємося з'ясувати, як зробити так, щоб ця війна не тривала вічно": Шольц і Ердоган провели закриті переговори і визначили спільну позицію щодо війни в Україні

неділя, 20 жовтень 2024, 23:55

Канцлер Німеччини Олаф Шольц завітав у палац Долмабахче у Стамбулі на зустріч з президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом. Хоча сторони проводили закриті переговори, вже після зустрічі лідери зробили заяви для преси, передають Патріоти України. ...

Адаптація в протистоянні з ЗСУ: Кремль перекидає військових КНДР на Курщину - ЗСУ

неділя, 20 жовтень 2024, 23:40

Північнокорейських військових можуть першочергово перекинути у Курську область РФ. Про це голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко розповів в етері Ми-Україна, передають Патріоти України. . Тимочко зокрема зауважив, що військові з КН...