Готують "жест доброї волі"? Окупанти вивели більшість своїх кораблів із бухти в Севастополі

Російські окупанти вивели майже всі кораблі з Карантинної бухти в Севастополі. Нині там залишився лише один ракетний катер, передають Патріоти України.

Відео зі спорожнілої бухти потрапило вмережу. Людина, яка зняла ролик, зазначила, що окупований Крим чекає на Збройні сили України .

"Севастополь, Херсонес, бухта. Залишився один торпедний ракетний катер – і все. Напевно, рашисти звалили. Чекаємо на ЗСУ", – сказав автор запису.Так, судячи з відео, військові РФ із невідомих причин вивели з Карантинної бухти практично всі ракетні катери.

Як відомо, там базувався 295-й Сулинський Червонопрапорний дивізіон ракетних катерів 41-ї бригади Чорноморського флоту Росії.

Увага! Відео 18+! Містить ненормативну лексику!

"У різних країн - різні страхи": Прем’єрка Естонії назвала причину, чому Україну підтримують недостатньо

субота, 18 травень 2024, 21:59

Прем'єр-міністерка Естонії Кая Каллас вважає, що достатній підтримці України з боку вільного світу перешкоджає страх. Про це вона сказала в суботу на дискусії конференції Леннарта Мері про підтримку України, її цитує ERR, повідомляють Патріоти України....

Намагаються якось захиститись від "бавовни": РФ зміцнює військово-морську базу в Новоросійську, - "Атеш"

субота, 18 травень 2024, 21:30

Партизанський рух "Атеш" фіксує зміцнення Росією військово-морської бази Чорноморського флоту в Новоросійську. Про це повідомляє "Атеш". Зазначається, що російські окупанти встановлюють різні засоби оборони проти морських безпілотників. Крім цього вони...