Готуються до війни на своїй території: У Росії почали відновлювати радянські бомбосховища, - Bloomberg

У Росії почали непублічно перевіряти та оновлювати бомбосховища, які не використовувалися з радянських часів, інформують Патріоти України.

Як повідомляє Bloomberg із посиланням на власні джерела, які побажали залишитися анонімними, такі процеси відбуваються не лише у прикордонних з Україною регіонах. Співрозмовники видання розповіли, що російські держслужбовці проводять таємні перевірки підвалів та інших захищених об'єктів. Крім того, проводиться ремонт та очищення споруд, які не використовувалися з радянських часів.

Зазначається, що такі інспекції відбуваються в рамках підготовки інфраструктури цивільної оборони на випадок "розширення конфлікту" з Україною.

Bloomberg зазначає, що ця кампанія не оголошена офіційно і не пов'язана з конкретними загрозами або планами використання інфраструктури цивільної оборони. Проте після проведення так званої "часткової" мобілізації в Росії, яка пройшла з бюрократичними помилками, влада РФ нібито не хоче ризикувати щодо інших підготовчих заходів.

Водночас у декількох областях РФ, які розташовані неподалік кордонів України, держслужбовці публічно підтвердили, що проводяться заходи з підготовки бомбосховищ. При цьому, за словами джерел Bloomberg, подібні перевірки проводяться по всій території Росії.

"Жорстоке та безжальне пекло. Слабким там не вижити": Оператори показали відео із розбомблених Кринків на лівому березі Херсонщини

середа, 24 квітень 2024, 16:56

Подружжя фотографів Костянтин і Влада Ліберови опублікували відео знищеного села Кринки на лівому березі Херсонської області, де тримають плацдарм українські військові, передають Патріоти України. Дослівно: "Кринки. Село на півдні України, лівий берег...

Пекельна картина: ЗСУ показали тіла окупантів біля Часового Яру, які померли за Путіна (відео)

середа, 24 квітень 2024, 16:45

Армія РФ безперервно намагається штурмувати Часів Яр. Так, ЗСУ показали околиці міста, засипані тілами солдатів армії РФ. Про це пише журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. "Українські військовослужбовці гидливо обходять трупи, знімаючи ...