Мітинги не завада? "Слуга народу" готується прийняти закон по ринку землі в "турборежимі"

У "Слузі народу" збираються винести законопроект щодо відкриття ринку землі вже у четвер, 19 грудня. Про це повідомив співрозмовник "Апострофа" у фракції Зараз основні консультації йдуть про кількість гектарів в одні руки, передають Патріоти України.

"Ми сумніваємося між цифрами 10 і 20 тисяч в одні руки. Хоча якщо залишити десять тисяч, то ліберально налаштовані не будуть готові нас підтримати. Тому поки шукаємо компроміси", - зазначив співрозмовник у фракції.

Зараз, за словами співрозмовника видання, законопроект готові підтримати група "За майбутнє", недавно створена "Довіра" і частина депутатів від "Слуги народу".

"Можемо проголосувати в цілому, навіть якщо до ночі доведеться залишатися, а можемо почати і продовжити вже після Нового року", - підкреслив він.

Співрозмовник "Апострофа" також додав, що для якнайшвидшого розгляду законопроекту правки до нього можуть згрупувати.

"Щоб було швидше, можемо згрупувати правки, регламент в цілому дозволяє", - сказав він. Відзначимо, що зараз є близько 5 тисяч правок до законопроекту про ринок землі.

Також кореспондент "Апострофа" повідомив, що на даний момент спікер Ради разом з главами фракцій обговорюють земельне питання на позачерговому засіданні аграрного комітету. Частина фракцій вимагає не виносити законопроект на розгляд в четвер.

Ще царський пароплав відігравав неабияку роль у підтримці боєздатност ЧФ: Знищення "Комуни" може завдати найбільшої шкоди флоту РФ - Forbes

середа, 24 квітень 2024, 4:42

Це був найстаріший діючий військовий корабель у світі, що виконує завдання на передовій лінії. Як пише Forbes, поки незрозуміло, наскільки серйозні пошкодження, але навіть помірна шкода може вивести судно з ладу на місяці або роки. "Це особливо поганий...

Українофобка Марджорі Тейлор Ґрін "торпедована в корму": Трамп неочікувано похвалив спікера Джонсона

середа, 24 квітень 2024, 3:25

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп публічно похвалив спікера Палати представників Майка Джонсона після ухвалення законопроекту про допомогу Україні. . Як пише The Guardian, він нагадав, що республіканці мають у Палаті представн...