"Готували проти мене провокацію... Володимир Кличко запропонував це не як великий спортсмен": Зеленський у Парижі розповів, чому відмовився здавати аналізи VADA (відео)

Кандидат у президенти наголосив, що йому радили запросити поліцію і виселити журналістів з готелю, але він вирішив поговорити "по нормальному"

Журналісти «Новин України» впіймали пана Зеленського "під шофе" у готелі, після чого кандидат вирішив таки дати інтерв'ю українцям. Зокрема кандидат в президенти України Володимир Зеленський заявив, що не поїхав здавати аналізи на наркотики на НСК "Олімпійський" тому, що він нібито отримав секретну інформацію про підготовку там проти нього провокації. Але за кордоном він аналізи здав би. Про це він заявив в інтерв'ю, опублікованому на каналі Новини України в YouTube, зазначають Патріоти України

"Коли-небудь, після всіх цих виборів, на світло проллється інформація, як на НСК "Оліміпійському", хтось готував проти мене провокацію. Я туди не поїхав. Зараз я не готовий про неї говорити", - заявив Зеленський.

Він також розповів, що крім лабораторії "Євролаб", яку очолює його прихильник, у нього також є знайомство з засновником приватної клініки "Борис" Михайлом Радуцьким.

"Я міг поїхати туди, або туди. Я дійсно не хотів їхати на НСК через причину дуже просту: я не знав, що там будуть робити з моїми аналізами потім", - заявив він, додавши, що це пов'язано з тією секретною інформацією, про яку він говорив.

Зеленський також повторив, що відмовився здавати аналізи експертам антидопінгової асоціації VADA, оскільки вона є волонтерською антидопінговою асоціацією, а не Всесвітнім антидопінговим агентством. При цьому він заявив, що Володимир Кличко, який запропонував кандидатам пройти тест VADA, став учасником політичної гри.

У той же час Зеленський сказав, що якби це було за кордоном, то він би поїхав здавати аналізи.

"Ну, мужики, ну, треба буде - поїдемо", - відповів він на пропозицію поїхати і зняти всі підозри.

Відомий "порохобот" так прокоментував цей казус:

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...