Готувалися вісім років: Публіку розважатиме президент України. - На Росії анонсували нове шоу з Володимиром Зеленським

Програму зняли ще в 2011 році, але в анонсі шоу називають новим.

Росіяни збираються показувати шоу із Зеленським в себе на ТБ. Фото: kommersant.ru.

З 3 травня російський телеканал НТВ почне показувати шоу "Магія", ведучим якого став шоумен і новообраний президент України Володимир Зеленський. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на російське видання "Коммерсант".

Телешоу було записано ще в 2011 році, його створенням займалася російська компанія "ВайТ Медіа" для телеканалу "Росія 1". Разом із паном Зеленським ведучою була Тетяна Лазарєва.

На сайті НТВ і в анонсі шоу жодного слова про те, коли його було знято. "Нещодавно обраний президент України Володимир Зеленський завжди розумівся на фокусах" - сказано в анонсі. Там також назвали шоу "новим", а Зеленського - "всенародно обраним президентом України".

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 березня

вівторок, 19 березень 2024, 7:53

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.03.24 орієнтовно склали:

Трамп не знайшов $464 000 000 на заставу у справі про шахрайство, його майну загрожує арешт. Нове банкрутство Фредовича може торпедувати президентську компанію лідера республіканців

вівторок, 19 березень 2024, 7:45

Якщо політик до кінця тижня не внесе оці півмільярда застави, прокуратура може почати арешт його майна. Експрезиденту США Дональду Трампу не вдалося знайти гроші на заставу для забезпечення судового рішення у справі про шахрайство на суму 464 мільйони...