Готувався до "маршу", а опинився на війні: Полонений окупант поскаржився на обман і розповів, як потрапив в Україну (відео)

Черговий російський військовополонений розповів, що нібито не знав про намір країни-агресора Росії напасти на Україну. Загарбник Денис Калганов 2000 року народження заявив, що командування нібито відправило їх на "марш" уздовж кордону України, але в результаті окупанти опинилися в чужій країні, передають Патріоти України.

На думку окупанта, таким "маршем" росіяни нібито хотіли показати свою "силу та міць". Розповідь військовополоненого опублікував YouTube-канал проєкту "Хочу жити".

Полонений російський окупант заявив, що йому нібито не сказали, що війська РФ збираються вторгатися на територію України. Загарбник видав, що російські війська просто хотіли проїхатися вздовж російсько-українського кордону, щоб "показати свою силу".

"Ми знали, що йтиме марш, ми не знали, що будуть бойові дії якісь. Нам не сказали, що ми переходитимемо через кордон, уздовж нього будемо проходити. Зробимо марш і повернемося назад, покажемо, які ми потужні мужики, яка у нас сила, і назад приїдемо", – сказав окупант.

Також окупант розповів, що потрапив у полон на Донеччині. При цьому зазначив, що це була його перша зустріч з українськими військовими. За словами загарбника, він їхав зверху на БМП, дістав поранення, впав і так опинився в полоні.

Крім того, окупант уточнив, що російська БМП поїхала далі, а він залишився поранений лежати і чекати українських захисників.

"Ми заїхали на БМП просто в лісосмугу і напоролися на них (українських воїнів. – Ред.), вони вже там стояли. Я заповз у БМП, бо в мене була прострелена легеня наскрізь. Зверху на БМП на броні сидів. Я впав, вони встигли від'їхати, не знаю, що далі було, бо мене на ношах одразу забрали в машину", – заявив російський терорист.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...