Готувався заздалегідь? Зниклий в Одесі начштабу загону морської охорони оформив всю нерухомість на дружину

Начальник штабу Одеського загону морської охорони Держприкордонслужби Олексій Чертков, який зник в Одесі, записав всю нерухомість на свою дружину. Про це свідчить його декларація за 2020 рік, передають Патріоти України.

Згідно з декларацією його дружина Катерина Лопатина володіє квартирою в Одесі площею 58 кв.м і нежитловим приміщенням площею 8 кв.м. Олексій Чертков на праві користування розпоряджається відомчою квартирою в Одесі площею 33,3 кв.м. Також він задекларував «місце реєстрації», але не вказав тип і розмір нерухомості.
У 2020 році Олексій Чертков заробив 299,8 тис. гривень, а його дружина 54,4 тис. гривень в регіональному управлінні Морської охорони адміністрації ДПСУ та отримала 18,9 тис. гривень соцвиплат. Нагадаємо, стало відомо, що напередодні свого зникнення Олексій Чертков під різними приводами позичив у товаришів по службі близько 15 тис. доларів. За даними деяких ЗМІ, офіцер міг виїхати в РФ. Крім того, у нього в Криму проживає сім'я.

Внаслідок нічної повітряної атаки росіян в Україні пошкоджені теплові та гідроелектростанції - Укренерго

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:14

Війська РФ вночі 29 березня під час масованої комбінованої атаки вдарили по енергетичних об’єктах. Про це повідомляє Укренерго. Внаслідок обстрілу зазнали пошкодження теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах. . Як зазначаєт...

Путін готується підняти податки: Війна проти України коштує Росії $300 млн на день, - WSJ

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:59

Щодня на війну проти України країна-агресор Росія витрачає близько $300 мільйонів. До того ж це сума без урахування масштабного переозброєння РФ та санкцій із боку Заходу, передають Патріоти України. . Про це йдеться у статті The Wall Street Journal з...