Гові показати світу, за чий рахунок їдять, "кузькіну мать": КНДР продемонструвала запуск балістичної ракети з потяга

Північна Корея здійснила навчальний запуск балістичних ракет малої дальності з залізничного потягу. Ракети вразили ціль в Японському морі, зазначають Патріоти України.

"Залізничний ракетний полк взяв участь у навчаннях з завданням уразити ціль за 800 кілометрів від свого місця розташування", - йдеться в повідомленні.

Навчання організували щоб підвищити здатність завдавати інтенсивного одночасного удару по силах, які становлять для нас загрозу, під час проведення необхідних військових операцій.

Нова система дозволить КНДР мати кращу мобільність при пуску ракет по своїй залізничній мережі по всій країні.

За словами експертів, такий потяг також може бути замаскований під пасажирський і його буде важче відстежити з військових супутників, що ускладнить виявлення ознак неминучого запуску ракети.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...